Τρόποι Παράδοσης / Έξοδα Αποστολής

Τρόποι Παράδοσης / Έξοδα Αποστολής

Στην περίπτωση που το προϊόν αποστέλλεται στον τόπο που έχει επιλέξει ο Πελάτης, το προϊόν παραδίδεται σε εξωτερικό συνεργάτη – μεταφορέα και ο Πελάτης ενημερώνεται ηλεκτρονικά, ότι το προϊόν είναι έτοιμο προς αποστολή. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας του Πελάτη. Τυχόν λανθασμένη καταχώριση εκ μέρους του Πελάτη και ως εκ τούτου λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει την επιχείρηση, αλλά τον Πελάτη. Σημειώνεται ότι ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει τη μεταφορά με δικά του μέσα και έξοδα, ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, τα προϊόντα μεταφέρονται με δικό του κίνδυνο και  θα πρέπει να έχετε επικοινωνήσει, προηγουμένως, με κάποιον εκπρόσωπο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας ώστε να συμφωνήσετε από κοινού στον τρόπο πληρωμής. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρία μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το ύψος των εξόδων αποστολής που τιμολογούν οι μη συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών (courier). Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο Πελάτης θα επιδεικνύει στον εξωτερικό συνεργάτη-μεταφορέα την επιβεβαίωση της παραγγελίας (κωδικό παραγγελίας) και την ειδοποίηση για την αποστολή, καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ή διαβατήριο). Αν ο Πελάτης επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο για την παραλαβή της παραγγελίας του, τότε το τρίτο εξουσιοδοτούμενο πρόσωπο θα πρέπει να επιδείξει ειδική εξουσιοδότηση προς παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή καθώς και επίσημο έγγραφο απαραίτητο για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ). Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν μετά από τη λήψη της ειδοποίησης προς αποστολή και παρά τη σχετική ειδοποίηση από τον μεταφορέα, η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση.

-Η επιχείρηση μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες απ’ όλη την Ελλάδα.

-Οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ courier και είναι δωρεάν για αγορές άνω των 150,00 ευρώ και εφόσον η αποστολή δεν υπερβαίνει τα οκτώ (8) κιλά.

-Αν οι αγορές είναι κάτω των 150,00 ευρώ ή είναι άνω των 150,00 ευρώ αλλά υπερβαίνουν τα οκτώ (8) κιλά, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

-Στην περίπτωση αυτή η χρέωση είναι η εξής:

Χρέωση μεταφορικών:

≤ 2κιλά        3,00€                                                                                           

≤3κιλά           4,00€                                                                               

≤4κιλά            5,00€                                                                               

≤5κιλά            6,00€                                                                                               

≤6κιλά            7,00€                                                                               

≤7κιλά            8,00€                                                                                

≤8κιλά            9,00€                                                                                   

-Αν ο πελάτης επιθυμεί την συνεργασία με άλλη μεταφορική από αυτήν που συνεργαζόμαστε, θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσει εγκαίρως με την παραγγελία του είτε τηλεφωνικώς στο 2310-669355 είτε στο e-mail: info@e-mitsou.gr.

-Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, καιρικές συνθήκες κ.λ.π.),τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω e-mail.

-Στα προϊόντα, στα οποία αναγράφεται η ένδειξη «κατόπιν παραγγελίας», στην περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε παραγγελία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί σας, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω e-mail..

-Σε δυσπρόσιτες περιοχές, οι αποστολές γίνονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) και ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται από τα ΕΛΤΑ.

-Αποστολές δεν πραγματοποιούνται Σάββατο, Κυριακή και αργίες.

-Για τις παραγγελίες που το συνολικό βάρος τους υπερβαίνει τα 8 Kg ή οι διαστάσεις τους είναι μεγάλες, σας προτείνουμε να επιλέγετε την αποστολή τους με μεταφορική εταιρεία ούτως ώστε να επιβαρυνθείτε με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ο χρόνος που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας έως και την παράδοση της  εξαρτάται από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σε κάποιες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, οι μεταφορικές εταιρείες δεν πραγματοποιούν παράδοση παραγγελιών στο χώρο σας αλλά σας δίνουν τη δυνατότητα παραλαβής τους από τις εγκαταστάσεις τους, γεγονός για το οποίο η επιχείρηση μας δεν φέρνει καμία ευθύνη. Επιπροσθέτως, στην περίπτωση που επιλέξετε αποστολή της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία, δεν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής της μέσω αντικαταβολής.

Παραλαβή από το κατάστημα

 Εφόσον το επιθυμείτε, έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα μας, Ωραιοκάστρου 137, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε επικοινωνήσει, προηγουμένως, με κάποιον εκπρόσωπο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την ορθότητα και την διαθεσιμότητα της παραγγελίας σας. Επιπλέον, για παραγγελίες που χρειάζονται επεξεργασία για να εκτελεσθούν, θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί για την ακριβή ημερομηνία και ώρα που θα είναι διαθέσιμες και θα μπορείτε να τις παραλάβετε. Οι παραλαβές των παραγγελιών από το φυσικό κατάστημα μας, πραγματοποιούνται εντός του ωραρίου καταστήματος.